Ing. Michaela Sedláčková

Michaela Sedláčková

Začala studovat stravování z pohledu tradiční čínské medicíny a přiznává, že je to pro ni nejucelenější zdroj informací, který společně se životními zkušenostmi využívá ve své konzultační praxi a během kurzů vaření. Není zastáncem žádného výživového směru, pokud to ze zdravotního hlediska není nezbytně nutné. Věří, že jíst se má vše, ale dbá na kvalitu vstupních potravin. Preferuje základní „skutečné“ potraviny, které byly minimálně pozměněny potravinářským průmyslem.

V současné době vede kurzy vaření v různých projektech i pro studenty TČM. Pravidelně publikuje články o vaření v časopise Joga Dnes a občas v časopise Kondice. Vystupuje v pořadu Sama Doma, příležitostně v pořadu Kouzelné bylinky, Co naše babičky uměly a na co jsme my zapomněli nebo v ČR Dvojka. Vystudovala Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze.